Firaneczki , obrusy, odzież i serwety dziergam od zawsze.Jest to moja pasja. Wykonuję te cudeńka dla córek, rodziny i znajomych.
niedziela, 20 maja 2018
Dziesiąty
Dawno
nic nie piekłam ,gdzieś od połowy marca i dziś mnie naszła szalona ochota J. Smacznego
taki mój zwykły przepis ('chlup oliwy")i na jego podstawie robię różne wersje ten jest z dżemem z czarnej porzeczki + żurawina + orzechy włoskie wszystko w miksowane do środka +polewa (gorzka czekolada stopiona z dość dużą dawką Metaxy
nie mieścił się na paterze więc część na talerzu :)
Wygląda apetycznie! I mnie naszła ochota, ale przepisu brak...Pliss
OdpowiedzUsuńTeż mam takie uniwersalne przepisy i można różnie wymyślać. Twoje ciacho wygląda super. Pozdrawiam cieplutko.
OdpowiedzUsuńA miałam się odchudzać:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
Hm gnam do kuchni! Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie... I pewnie taki jest ;-) Bardzo lubię takie najeżone bakaliami ciasta :-)
OdpowiedzUsuń